Erő(d)Tér

 

erodter szorolap web

ERŐ(d)TÉR KREATÍV IDŐTÖLTŐ MŰHELY

Két éve működő Kreatív Időtöltő klubunkba várunk szeretettel minden érdeklődőt óvodáskortól érettségiig. Színes programok, korrepetálási lehetőség, internet, csocsó, ping-pong, kerékpár, társasjátékok, X-box amit nyújtunk. Megismerheted magad és kortársaidat is. Egy jól működő közösség, jó fej felnőttek várnak, akik értik a problémáidat.

Nyitva tartás: 10-18-ig.

Kövess minket a FACEBOOK-on!!!

További információ a 20/805-0405-ös telefonszámon.

Bővült az Erő(D)Tér!

erodter uj kep

2015-ben bővítésre került a Család- és Gyermekjóléti Központ utcai szociális munka végzéséhez szolgáló, a kerületben élő gyermekek számára nyitva álló Erő(D)Tér Kreatív időtöltő hely. A kivitelezés az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséből valósult meg. Az új dekoráció a Poli-Farbe Vegyipari Kft. festékadományainak felhasználásával, a Színes Közösségi Tér Szociális Szövetkezet képzőművészei és a Novus Gimnázium, Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjainak önkéntes munkája által kelt életre. A megnyitót 2014. október 28-án 15 órakor tartottuk.

 

KÉSZENLÉTI TELEFONÜGYELET

A Család- és Gyermekjóléti Központ, a nyitvatartási időn túl telefonos készenléti ügyeletet működtet. A felmerülő krízishelyzetekben történő azonnali, szakszerű segítségnyújtás, tanácsadás, vagy tájékoztatás céljából.

A készenléti ügyelet telefonszáma:

06-70/455-1776

Munkanapokon 18.00 órától reggel 8.00 óráig,

hétvégén és ünnepnapokon 0-24 óráig hívható.