Erő(d)Tér

 

ERŐDTÉR KREATÍV IDŐTÖLTŐ MŰHELY

Az Erődtér a II. kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ közösségi tereként működik, 12-20 év közötti fiatalok számára.

A hely által nyújtott szolgáltatások közé tartozik többek között a csocsó, billiárd, ping-pong, darts, társasjátékok, számítógépek, xbox, és wifi, melyek nyitvatartási idő alatt használhatók. Ezen kívül heti rendszerességgel tartunk filmklubot, teaházat, társasjáték délutánt, főzőklubot és önismereti csoportfoglalkozásokat. Havonta egy szombaton szabadidős programra megyünk, melyet az idejárók érdeklődéséhez igazítunk.

A széleskörű programok mellet lehetőség van kötetlenül itt lenni, megismerni az Erődteres csapatot, barátságokra szert tenni. A nyári szünidőben többféle táborozási lehetőséget biztosítunk fiataljaink számára, melyet térítésmentesen vehetnek igénybe.

Az Erődtér immár több éve az Iskolai Közösségi Szolgálat terephelyéül is szolgál.

 

Kövess minket a FACEBOOK-on és az Instagram-on! 

Cím: 1027 Budapest, Erőd utca 11. (bejárat a Varsányi Irén utcai kiskapu felől)

Telefon: +36-1-355-0660

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Nyitva tartás:

iskolaidőben: H-P: 13-18 között,

iskolai szünetben: H-P: 10-18 között,

havonta 1 szombati program.

 

1

 

2

 

 

KÉSZENLÉTI TELEFONÜGYELET

A Család- és Gyermekjóléti Központ, a nyitvatartási időn túl telefonos készenléti ügyeletet működtet. A felmerülő krízishelyzetekben történő azonnali, szakszerű segítségnyújtás, tanácsadás, vagy tájékoztatás céljából.

A készenléti ügyelet telefonszáma:

06-70/455-1776

Munkanapokon 18.00 órától reggel 8.00 óráig,

hétvégén és ünnepnapokon 0-24 óráig hívható.

 

 

 

GYERMEKVÉDŐ HÍVÓSZÁM

06-80/21 20 21

 

A nap 24 órájában ingyenesen hívható gyermekvédő hívószám (a gyermek veszélyeztetettségét jelző hívásra történő szakszerű, hatékony és időbeni reagálás biztosítása és elősegítése, függetlenül a jelzést tevő személyétől és annak jelzési kötelezettségétől)