A karantén után a megfelelő óvintézkedések betartásával a nyári szünetre az Erődtér közösségi tere is újranyitotta kapuit.

 

Több helyszínen színes, szabadtéri programokkal vártuk a kamaszokat júliusban, augusztusban.
 
Az idén a hidegkúti családokat, gyerekeket is meg tudtuk szólítani kertmozival, ping-pong bajnoksággal, görkorcsolyázással és óriásbuborékozással, melyhez a régi hidegkúti óvoda adott otthont. Az ottani nagy udvarok nyújtotta előnyöknek köszönhetően nagyobb biztonsággal vehettek részt a fiatalok és családjaik programjainkon.
 
Emellett az Erőd utcában is jelen voltunk a környéki fiatalok részére és együtt fedeztük fel a várost, kerékpároztunk, strandoltunk és próbáltuk ki a lézerharc csapatépítő erejét.
 
2020-ban egy nyári tábort is sikerült megvalósítani, ahol önismerettel, egészséges életmódra neveléssel, művészetterápiával foglalkoztunk. A kerékpáros táborba nem csak a hosszú bringázások fértek bele, hanem strandolásra, kirándulásra, evezős élménytúrára és augusztus 20-a lévén még egy kis megemlékezésre is jutott idő. A táborban köttetett barátságok azóta is tartanak és a résztvevők az őszi programokból sem szeretnének kimaradni.
 
nyári külső Velence montázs